Onze diensten

Wijndegustatie aan huis

Alle degustaties worden gedaan incl. brood, grissini, water en tapenade

kies zelf een thema

Speciale aanvragen

Heb je een eigen thema in gedachten voor een degustatie?
Neem contact op en we bekijken samen naar alle mogelijkheden!

Vaste degustaties

Spanje

Een prachtig voorbeeld van hoe Spanje eruitziet, verschillende delen van Spanje worden hier naar boven gehaald met de klassieke methodes en smaken, maar ook de speciale ideetjes worden aangehaald!!

Italië

Het enige, echte Italië, wat kan daar nu niet goed aan zijn?? Naast de Italiaanse keuken waar pasta en pizza in bekend zijn is dit ook 1 van de grootste wijnlanden ter wereld… Wil jij ook eens proeven van wat Italië in zijn mars heeft?

Duistland

Een land waar vooral de riesling voorkomt, een rijke geschiedenis aan wijnbouw, maar wel een pracht van een land om van te genieten! Denk eraan dat hier een gigantisch aanbod is waar je mond van openvalt (als je mond weer leeg is toch).

Nieuwe wereld

Iets minder bekend dan verwacht zijn deze wijnen. hoewel ze met een opmars bezig zijn, zijn ze hier nog niet volledig ingeburgerd… het klassieke Frankrijk wordt helemaal weggevaagd door deze nieuwe toppers! Wat komt hier aan bod? Je zal ze leren kennen op onze degustatie!

photo 1519671482749 fd09be7ccebf
received 591863471395609

Kennismakings degustatie

Wil je tijdens een gezellige avond bijleren over wijn. Dan is onze kennismakings degustatie
het het perfecte concept voor u! wij brengen u en uw gezelschap in de wonderlijke wereld
van wijn.
(Wijnen worden aangepast aan seizoen en eigen ideeën.)

Seizoensdegustatie

Worden ook met hapjes geserveerd om jullie een idee te geven met wat en hoe ze ook gedronken en gecombineerd kunnen worden.

Een degustatie in de zomer moet je geen overzware en bombastische wijn serveren, dat hoort helemaal niet en dat krijg je niet zo gemakkelijk binnen, maar frisse witte wijnen, lichte fruitige rode en rosé komt hierbij aan bod, liever in de winter een degustatie? Elke 3 maanden komt er een nieuw seizoen, en dus ook andere wijnen aan bod!

pexels photo 87224

Januari - maart

april - juni

Juli - september

oktober - december

wijnhuis / wijnregio in de kijker

photo 1464036388609 747537735eab

Ook willen we om het kwartaal (3 maanden) een wijnhuis of wijnregio in de kijker te zetten… Dat wil zeggen dat er in die maanden wijnen worden geserveerd van 1 onbepaalde regio, 1 onbepaald wijnhuis, hierbij kan ook een strijd gemaakt worden tussen een paar wijnregio’s, -landen, maar ook tussen de wijnhuizen… Volg onze sociale media om meer hierover te weten te komen!

Round one!
Let’s go

Cadeaupakket

bloemstuk met uw lievelings wijn

Vul hieronder uw gegevens in om een pakket aan te vragen.

Een pakket ontvangen als kerstcadeau?
Bestel voor 20 december.

Een pakket ontvangen als nieuwjaarscadeau?
Bestel voor 24 december.